Kategorije

BLAGO V AKCIJI

TOP PROIZVOD


O nas
O nas

 

......od doma, udobno, varno in brez strahu.

 

Smo mlada, kreativna in inovativna ekipa, bogata z znanjem in izkušnjami na področju internetne trgovine in storitev. Na spletnem trgu uspešno poslujemo že več let. Sedež našega podjetja se nahaja na Slovaškem, v mestu Snina.

 

Nudimo široko paleto izdelkov z garancijo najnižjih cen. Zanimive akcije, popusti, tekmovanja ter program zvestobe. Dostava naročila s kurirjem neposredno do Vašega doma. Možnost plačila na račun ali z bančnim nakazilom. Človeški in profesionalni pristop pri storitvah za stranke, preko elektronske pošte, po telefonu ali preko spletne klepetalnice za stranke. Vse to in še več je znak naše kvalitete!

 

Na trgu delujemo skozi več e-trgovin, ki prodajajo proizvode iz področja umetnosti in mode ter vse preko spletne prodaje.


DRUŽINA E-TRGOVIN Valerian Grass - MY HOME


www.slikarski-material.si - “E-shop za umetnike” - Partner Vaši umetnosti. Pestra izbira slikarskih barv, čopičev, platna, papirja in okrasnih okvirjev.

www.slikomania.si - “Oblecite Vaše stene” - Inspiracija za Vaš dom ali poslovni prostor. Prodaja slik z različnimi motivi, dimenzijami in formati.

 


Ekipa MY HOME s.r.o.


ODkyYTZjYj