Kategorije

BLAGO V AKCIJI

TOP PROIZVOD


Introduction » ŽENSKE ure » Ure EXCELLANC

Ure EXCELLANC

Stilske ženske ure za dame s stilom

Zelo cenjen modni dodatek pri ženskah v zadnjem času. Ure niso več le navaden pokazatelj časa, temveč veliko povejo tudi o njihovem lastniku. Dame izbirajo ročne ure kot stilsko dopolnitev, ki izžareva njihovo osebnost. Ponujamo Vam ženske ure, ki so izdelane za vse ženske, ki obožujejo eleganco in odličnost. Raznovrsten in originalen dizajn, popolna izdelava in vse to po ugodni ceni. Dovolj je, da izberete svojo in pustite, da pogled nanjo pove vse ostalo.

Sort by 
Manufacturer  

 

Naša cena 23.90 €

je na zalogi
novo


 

Naša cena 22.90 €

je na zalogi
novo


 

Naša cena 22.90 €

je na zalogi
novo

Poslovni dogodki, večerje, proslave in družinska srečanja. Naše ženske ure so primerne za vse dogodke. Okrasite roko z uro iz naše kolekcije in očarajte vse okoli sebe - ne samo moške. Izbirate lahko med različnimi blagovnimi znamkami, tudi Geneva ali Jay Braxter - ekskluzivno dizajnirane ženske ure. Vse to za ceno, ki nima konkurence. Prepričajte se z našo ponudbo ugodnih in originalnih ženskih ur.

 

Izberite žensko uro, ki bo izraz Vaše osebnosti. Tako kot uhani ali parfum, bo tudi ura poudarila osebnost in stil vsake ženske. Postanite izjemni, izberite eno od naših znamk. Vsi modeli so na zalogi in lahko že v kratkem krasijo Vašo roko.

NDllY